La Iași, PSD nu are candidați care să pună probleme PNL în alegeri

La Iași, PSD nu are candidați care să pună probleme PNL în alegeri

Prezența premierului Ciolacu la Iași din aceste zile a avut un efect de bumerang pentru organizația locală a PSD.vEvenimentul de la Iași a fost organizat pentru a lansa în cursa electorală politicienii locali ai PSD, dar a scos în evidență slăbiciunea filialei ieșene.

Din punctul meu de vedere, premierul Marcel Ciolacu a fost pus la Iași într-o postură hilară și cel mai probabil i-a tras de urechi pe băieții lui din PSD Iași. De ce? Pentru că după patru ani cu o administrație liberală care a performat cu proiecte diverse și investiții semnificative, , expresie cu umor involuntar, nu au absolut nimic cu care să iasă în față.

În Iași este o situație unică în țară. Președintele PSD Iași ocupă funcția de prefect, o incompatibilitate evidentă, iar acum a fost nominalizat drept candidat al partidului pentru președinția Consiliului Județean.

Forțat să lanseze candidați fără notorietate și fără realizări, domnul Ciolacu a decis ca prefectul, care teoretic trebuie să fie echidistant cu primarii, să intre într-o cursă electorală și deci să convingă sau să forțeze primarii să treacă de partea lui – iar el deja se laudă cu asta!

In toți acești ultimi patru ani actuala administrație liberală a deblocat numeroase proiecte pentru județul Iași, în sănătate, infrastructură, educație sau cultură, iar anul acesta Iașul a devenit orașul cu cel mai mare Aeroport din țară cu excepția celui din capitală.

Leave a comment