România nu este o țară a extremismului. Poporul român este unul rațional și cumpătat, iar acest lucru este dovedit inclusiv la vot, acolo unde formațiuni politice care și-au dorit ba „mitralierea pe stadioane”, la începului anilor 2000, sau „scoaterea țării din UE”, în 2016, nu au avut succes.

AUR nu reprezintă pe români. Și este o formațiune care nu le oferă românilor altceva decât minciuni și violență. Liderii Aur nu au nici un proiect cu adevărat util, nici un expert în economie, sănătate sau educație, George Simion și ai lui nu știu decât limba agresiunii.

Ceea ce s-a întâmplat la Parlament, în care lidera organizației de tineret a AUR a venit cu patru gloanțe, este un pas mult prea departe spre derapaj. Este inacceptabil. AUR a mers prea departe!

Ca istoric, nu pot privi la aceste manifestări răbufniri de agresiune fără să fac anumite conexiuni și fără să amintesc faptul că în istoria nu foarte îndepărtată, mișcările radicale, de extremă, au recurs la violență pentru a-și impune punctul de vedere, până la acapararea totală a puterii, cu consecințe dramatice pentru întreaga omenire.

ZI-MI PAREREA TA

Scrie-mi comentariul tau!
Numele tau