Realitatea TV 14 aprilie – Emisiunea “Realitatea românească“

0
1156

 

Am participat la o dezbatere extrem de animată ieri seară la Realitatea TV, în emisiunea domnului Octavian Hoandră, alături de colegi de platou extraordinari.

În principal, discuţia s-a axat pe atmosfera politică generală, dar şi cea din interiorul partidelor din România, precum şi pe tensiunile care au însoţit campania pentru preşedinţia Uniunii Scriitorilor din România.

„Noi avem o problemă generală legată de modernizarea societăţii româneşti, de gradul de implicare a cetăţenilor în viaţa publică. Partidele se vor moderniza şi reforma atunci când vor constata că segmentul activ al societăţii pune suficientă presiune asupra acestora!“

„Faptul că Ponta a putut să spună în campania pentru prezidenţiale că Iohannis va tăia pensiile dacă va ajunge preşedinte, asta să spunem că poate intra într-o logică a jocului politic dur bazat pe propagandă şi minciuni. Faptul că echipa domnului Nicolae Manolescu şi-a făcut campania susţinând că, dacă va ajunge preşedinte la Uniunea Scriitorilor, Dan Lungu va tăia pensiile scriitorilor, pentru mine este foarte trist că s-a ajung la acelaşi nivel!“.

 

ZI-MI PAREREA TA

Scrie-mi comentariul tau!
Numele tau