Ce folos să îndeplinești o funcție publică dacă în loc să pui în ea pricepere, o folosești doar ca să te dai Trâmbiță de Demagogie? Cazul lui Maricel Popa, înlăturat prin alegeri democratice în 2020 de la șefia CJ Iași, este unul ilustru, demn de scrierile lui Caragiale. Astăzi, în calitatea sa de senator PSD de Iași, partid membru al coaliției de guvernare, iese să reclame că NU SE FACE ceva ce SE FACE.

Guvernul pe care îl susținem și eu, ca senator PNL, și domnul Popa, ca senator PSD, va finanța în regim de urgență consolidarea clădirii Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu“ din Iași, iar grație unor proceduri birocratice mult simplificate de către Ministerul Dezvoltării licitația ar putea fi lansată chiar în acest an. Totuși, domnul Popa se folosește cu mult cinism de situația dificilă în care se află elevii și profesorii acestei prestigioase instituții de învățământ pentru a juca un țonțoroi politic absolut gratuit în condițiile în care, cu mari eforturi, Guvernul României a găsit resursele necesare pentru a rezolva o mare problemă a învățământului ieșean.

Nimănui nu îi pasă de gâlcevile noastre locale, iar lucrurile se obțin atunci când toți reprezentanții Iașului sunt uniți în a cere investiții și proiecte aprobate pentru comunitatea lor, indiferent de traumele suferite de-a lungul timpului când au pierdut alegeri democratice. Domnul Popa vorbește pentru a-și pansa propriile dureri, nu pentru a-i ajuta pe ieșeni!

ZI-MI PAREREA TA

Scrie-mi comentariul tau!
Numele tau