Al treilea proiect de lege pentru stabilirea unor măsuri în vederea implementării programului „Primul Monument Restaurat” a primit ieri avizul pozitiv al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte și Minorități și al Comisiei Juridice, de Numiri, Disciplină, Imunități și Validări din cadrul Senatului României.

De asemenea, proiectul de lege a obținut astazi și rapoartele de admitere din partea Comisiilor de Buget, Finanțe, Activitate Bancară și Piață de Capital, a celei de Administrație Publică, Organizarea Teritoriului și Protecția Mediului și a Comisiei pentru Cultură, Artă și Mijloace de Informare în Masă.

Următorul pas în procesul legislativ este votul din plenul Senatului României pentru acest proiect de lege.

Mulțumesc pentru sprijinul acordat senatorilor PNL și celor din alte formațiuni care au susținut al treilea proiect de lege pe care l-am inițiat, având ca scop salvarea clădirilor cu valoare istorică în cadrul Programului „Primul Monument Restaurat”.

Pentru mai multe detalii despre al treilea proiect de lege privind Programul „Primul Monument Restaurat”, vă invit să accesați documentul atașat.

ZI-MI PAREREA TA

Scrie-mi comentariul tau!
Numele tau