Liviu Brătescu a scris, marţi seară, pe Facebook, după ce în urmă cu o zi şeful PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, susţinea că relaţia PSD cu PNL Iaşi va presupune doar susţinerea proiectelor Iaşiului, că în Consiliul Judeţean Iaşi PNL deţine suficiente mandate pentru a nu face alianţă cu PSD.

“Astăzi PNL este partener de guvernare centrală cu PSD, dar la nivelul judeţului Iaşi, pe lângă deţinerea funcţiei de preşedinte al CJ Iaşi, deţinem suficiente poziţii de consilier pentru a nu face nicio alianţă cu PSD. Este rezultatul direct al votului pe care ieşenii l-au dat în 2020. Adică a fost acordată cea mai mare parte a încrederii pentru a guverna judeţul Iaşi reprezentanţilor Partidului Naţional Liberal. Lucru care se şi întâmplă”, a precizat senatorul.

Totodată, parlamentarul PNL a susţinut că “domnul Popa mai bine ar lăsa grija care-l frământă legată de PNL şi şi-ar vedea mai bine de propria sa ogradă”.

“Eu ştiu că e dureros că nici măcar acolo nu-l mai bagă nimeni în seamă, dar asta, repet, iarăşi nu e problema PNL Iaşi”, a adăugat senatorul liberal.

Brătescu consideră că liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, încă nu şi-a revenit din trauma pierderii în 2020 a alegerilor pentru şefia Consiliului Judeţean.

Citiți integral articolul pe Ziarul de Iași.

ZI-MI PAREREA TA

Scrie-mi comentariul tau!
Numele tau