Senatorul PNL Liviu Brătescu susţine că actul guvernării nu trebuie afectat de “neajunsurile politice interne” din PSD, el adăugând că, dacă Marcel Ciolacu are probleme în partid, atunci să le discute în interiorul PSD.

Liviu Brătescu a declarat, marţi, pentru News.ro, că “piruetele politice” ale liderului PSD, Marcel Ciolacu, slăbesc stabilitatea şi soliditatea coaliţiei guvernamentale, liberalul calificând ca fără sens afirmaţiile pe care şeful social-democrat le-a făcut pe tema unei posibile remanieri în Guvern.

“Suntem într-un context extern tensionat, iar declaraţiile liderului PSD despre o posibilă remaniere în Guvern arată mai degrabă că ar exista ceva neînţelegeri în PSD pe această temă. Domnia sa ne anunţă că unii colegi din PSD ar fi vrut să fie remaniaţi mai mulţi miniştri social-democraţi, dar că premierul, cumva, îi ţine de buni în Guvern şi el nu se poate împotrivi. Dacă domnul Ciolacu are probleme în PSD cu colegii săi, le poate discuta în partid”, a afirmat senatorul Liviu Brătescu.

Știrea integrală, aici.

ZI-MI PAREREA TA

Scrie-mi comentariul tau!
Numele tau