Prezența premierului Ciolacu la Iași din aceste zile a avut un efect de bumerang pentru organizația locală a PSD.vEvenimentul de la Iași a fost organizat pentru a lansa în cursa electorală politicienii locali ai PSD, dar a scos în evidență slăbiciunea filialei ieșene.

Din punctul meu de vedere, premierul Marcel Ciolacu a fost pus la Iași într-o postură hilară și cel mai probabil i-a tras de urechi pe băieții lui din PSD Iași. De ce? Pentru că după patru ani cu o administrație liberală care a performat cu proiecte diverse și investiții semnificative, , expresie cu umor involuntar, nu au absolut nimic cu care să iasă în față.

În Iași este o situație unică în țară. Președintele PSD Iași ocupă funcția de prefect, o incompatibilitate evidentă, iar acum a fost nominalizat drept candidat al partidului pentru președinția Consiliului Județean.

Forțat să lanseze candidați fără notorietate și fără realizări, domnul Ciolacu a decis ca prefectul, care teoretic trebuie să fie echidistant cu primarii, să intre într-o cursă electorală și deci să convingă sau să forțeze primarii să treacă de partea lui – iar el deja se laudă cu asta!

In toți acești ultimi patru ani actuala administrație liberală a deblocat numeroase proiecte pentru județul Iași, în sănătate, infrastructură, educație sau cultură, iar anul acesta Iașul a devenit orașul cu cel mai mare Aeroport din țară cu excepția celui din capitală.

ZI-MI PAREREA TA

Scrie-mi comentariul tau!
Numele tau