Judeţul, condus spre Centenar de holograma domnului Popa

0
678

 

Minciunile privind organizarea acţiunilor dedicate Centenarului României moderne la Iaşi din luna noiembrie continuă să se înlănţuie, cu domnul Maricel Popa, consilierul judeţean PSD cu atribuţii de preşedinte, în rolul principal. Mai mult decât atât, vedem cum minciuna este şi însoţită de tendinţe megalomanice, cele din urmă fiind totuşi umbrite de incapacitatea executivului CJ de a le şi pune în practică.

Am adresat de curând câteva întrebări domnului Popa cu privire la acţiunile ce se vor desfăşura la Iaşi pe 23-24 noiembrie. Nu a răspuns, ci m-a acuzat că eu aş induce opinia publică în eroare şi că „se are în vedere reabilitarea a 10 monumente de pe raza județului Iași dedicate Primului Război Mondial, însoțită de refacerea marcajelor și indicatoarelor turistice către acestea“ (postare pe pagina de Facebook a domnului Popa).

L-am întrebat în conferinţa de presă din 10 octombrie care sunt aceste monumente, cine sunt cei care au câştigat concursul de realizare a lucrărilor de reabilitare etc. Nu doar că nu am primit răspuns, dar a devenit foarte clar că din cei aproape 6 milioane de lei aprobaţi de Guvernul României nu se va reabilita nici un monument. Ca o „reparaţie“, înţelegem că majoritatea banilor guvernamentali nu vor mai fi cheltuiţi pentru că au fost alocaţi târziu, iar la nivelul CJ sunt probleme mari privind capacitatea de a întocmi caiete de sarcini şi organiza licitaţii. Ar fi fost bani, dar nu ştim să-i cheltuim?!

Sperăm că totuşi nu va renunţa la retragerea cu torţe „cu prezentarea onorului şi participarea hologramelor gen. Eremia Grigorescu şi gen. H.M. Berthelot“. Poate rămân bani şi pentru generarea hologramei domnului „gen.“ Popa. S-ar putea dovedi mai eficientă la conducerea judeţului.

ZI-MI PAREREA TA

Scrie-mi comentariul tau!
Numele tau