Fără investiții, o comunitate nu se poate dezvolta! Este un lucru esențial pe care colegul meu primar liberal, Grigore Corciova, l-a aplicat din prima zi a primului său mandat în fruntea comunității de la Schitu Duca, mandat câștigat în urmă cu doi ani și jumătate.

Cu sprijinul Consiliului Județean Iași, condus de Președintele Costel Alexe, al Guvernului cu premier liberal în persoana Premierului Nicolae Ciucă, proiectele de la Schitu Duca încep deja să prindă contur și imprimă o nouă dinamică acestei localități. Grigore Corciova se înscrie exact în tiparul edilului liberal gospodar, care a deveni un adevărat brand al PNL, partidul care are cei mai competenți primari, capabili să conducă eficient administrațiile locale și să implementeze investiții care să facă viața mai bună locuitorilor.

Am avut privilegiul astăzi de a mă adresa tuturor consilierilor locali de la Schitu Duca și să le mulțumesc pentru faptul că, în ciuda diferențelor dintre noi și dintre partidele pe care le reprezentăm, atunci când vine vorba despre lucrurile esențiale pentru o comunitate – școală, drum, utilități, sănătate – suntem capabili să ne lăsăm în cui haina politică și să ne gândim la interesul superior al cetățeanului. Oamenii s-au săturat până peste cap de politică, și așteaptă ca în comunitatea lor să se întâmple lucrurile pe care le așteaptă, în unele cazuri, de mai bine de 3 decenii!

ZI-MI PAREREA TA

Scrie-mi comentariul tau!
Numele tau