În multe cazuri ne lipsește răbdarea. Sunt momente când e nevoie de grabă, când urgența se impune și trebuie să te adaptezi din scurt. Dar în rest, aș paria mai curând pe cumpătare.

Expertiza rămâne un atu crucial dacă vrem să ne dezvoltăm. O dată cu răspândirea cunoașterii a crescut constant nivelul de trai. Sunt voci care îndeamnă oamenii să nu mai aibă încredere în experți. Dar vă asigur că fără oameni pricepuți nu înaintăm.

Bunăvoința este un ingredient necesar. Dar în lipsa priceperii, în lipsa încrederii în experți precum și în lipsa răbdării și a calmului, intențiile bune nu sunt suficiente.

În ce mă privește, sunt mândru de nenumăratele realizări pe care PNL IASI le-a bifat în județul Iași în acest mandat. Ele sunt rezultatul celor trei factori de care colegii mei din administrația locală și centrală au dat dovadă, răbdare, bună voință și pricepere.

Știu că politicienilor li se caută în general defectele, dar pentru sănătatea noastră socială, măcar din când în când, să admitem că bilanțul realizărilor este pozitiv.

Pentru cine vrea exemple – câteva dintre ele se regăsesc în postările anterioare – le voi aborda într-o altă intervenție.

ZI-MI PAREREA TA

Scrie-mi comentariul tau!
Numele tau