A început o nouă sesiune parlamentară, și este prima la care iau parte integral ca senator de Iași al Partidului Național Liberal. Privesc plin de încredere momentul, deoarece mă simt pregătit pentru acest rol în legislativ și pentru că agenda mea este clară și anunțată: proiectele Iașului înainte de toate! Iar acest lucru se va vedea prin fapte foarte curând.

Suntem parlamentari ai PNL, partidul de guvernământ care are Premierul, în persoana Președintelui Nicolae Ciucă. Agenda legislativă este una încărcată, iar adoptarea Legilor Justiției și Legilor Educației va ține capul de afiș în perioada următoare. În același timp, ca liberali, trebuie să susținem cu toată forța activitatea Guvernului și să fim un bun liant între autoritățile locale și cele centrale pentru ca investițiile prevăzute în Programele Anghel Saligny și PNRR să fie implementate fără întârziere.

Autostrada Unirii, A7, Spitatul Regional de Urgențe, Institutul Regional de Boli Cardiovasculare – sunt doar câteva dintre proiectele mari ale Iașului și ale regiunii noastre, priorități zero! Suntem o echipă liberală puternică, atât la nivelul organizației PNL IASI, cât și la nivel central, și suntem determinați să ne ducem la îndeplinire programul de dezvoltare pentru care am primit voturile ieșenilor și românilor!

ZI-MI PAREREA TA

Scrie-mi comentariul tau!
Numele tau